Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Mithat'a dikkat!

Öyle Bir Geçer Zaman ki'yi eskisi kadar büyük bir ilgiyle izlemiyorum. Bir sinema filmi için bile yeterli olmayacak öykünün lastik gibi uzaması birçok kişi gibi beni de sıktı ama son bölümlerde Mithat karakterinin rol aldığı sahnelere rastladıkça, kanal değiştiremiyorum.
Bu genç, kelimelerle tarif edilemeyecek bir oyunculuk aurasına sahip. Onu görünce, yanımdan geçen birinden omuz yemiş gibi hissedip dikkat kesiliyorum.
İlk kez Ümit Milli dizisinde dikkatimi çekmişti. Adı Enes Atış... Daha sonra Çakallarla Dans, Oğul, Görünmeyenler filmlerinde de oynadığını öğrendim. 1986 doğumlu. Maltepe Üniversitesi Oyunculuk Bölümü mezunu. Başka da bir bilgi edinemedim. Bence televizyon ve magazin sayfalarının röportajcıları için gizli bir hazine. Eminim, pek çok kişi onu daha yakından tanımak istiyordur.
Dizide ülkücü bir liseli genci canlandıran Mithat, aynı zamanda Mete ile Osman'ın gönül verdiği Ayça'nın da ağabeyi.
Son bölümde Aydın'ı vurdu. Umarım diziden hemen çıkartılmaz. Çünkü son üç bölümdür Mithat ile Aydın'ın sahneleri, dizinin lokomotifi olmuştu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA