Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ferhat'ı Pargalı vurmuş!

Dizilerle gerçek hayatı yeterince birbirinden ayırt edebiliyor muyuz?
Pek sanmam çünkü gün geçmiyor ki, bu konuyla ilgili sıradışı bir örnekle karşılaşmayalım.
Kurtlar Vadisi'nde öldürülen Çakır (Oktay Kaynarca) için İzmir'de gıyabi cenaze namazı kılınmıştı mesela.
Aşk-ı Memnu yayınlanırken, bir kadın sokakta Selçuk Yöntem'in cebine gizlice bir not bırakmıştı, 'Karın seni aldatıyor' diye...
Bir de 'körü körüne' dizi tutkunu olanlar var ki, onlar gerçekten de tedaviye muhtaç.
Artık dizi karakterlerini bile birbirine karıştıracak kadar gözlerini 'drama' bürümüş. Bu kategorinin en uç örneğini cuma gecesi Beyaz Show'da Kuzey Güney dizisinin oyuncusu Buğra Gülsoy anlattı:
"Geçen günlerde bankada sıra bekliyorum. Bir teyze, 'Sen Kuzey Güney'deki Güney misin?' dedi.
'Evet' yanıtını verince 'Ferhat'ı kim vurdu?' diye sordu. Ben de 'Pargalı' dedim. Bunun üzerine elini ağzına götürüp 'Tamam, kimseye söylemem; sustum' dedi.
Yani diziler nasıl birbirbine karışıyor görüyorsunuz. Acayip bir dizi kültürü oluşmuş..."

YARATICILIK ŞART
Bu arada karışık ilişkiler yumağı haline gelmesiyle son zamanlarda takip etmesi iyice zorlaşan Kuzey Güney için Beyaz'ın hazırladığı 'Girift İlişkiler Panosu' harikaydı.
Dizideki tüm karakterleri Beyaz'ın canlandırdığı ve Kuzey Güney'in kocaman hikayesini 2.5 dakikaya sığdıran klip de muhteşemdi.
Tamam, Beyaz'ın prodüksiyon imkanları geniş, ekibi kalabalık ama biz ne muhteşem prodüksiyonlar gördük, içinde 'yaratıcılık ve zeka' yoktu. Her hafta kendilerini biraz daha aşan Beyaz ve ekibini kutluyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA