Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Baklava niyetine Cem Yılmaz

Yıllık geleneksel karın kası antrenmanımı yaptım. Nerede mi?
Her zamanki spor salonumda... TİM Gösteri Merkezi'nde, Cem Yılmaz'ın şovunda...
Yine bin 600 kişi yerlere serildik. Karnıma, kasıklarıma kramp üstüne kramp girdi. Eğer Kıvanç Tatlıtuğ ya da Jennifer Lopez gibi karnınız olsun istiyorsanız, her hafta bir kez Cem Yılmaz'a gidin, baklavalarınız garanti olsun...
Cem, bu kez Ali Ağaoğlu'nu diline dolamış. Salona geç gelen seyircilere diyor ki, "Haklısınız, trafiğe takıldınız değil mi? Çünkü Maslak'ta bu aralar ata binen adamlar var..."
Sadece Ağaoğlu mu?
Cem'in kurbanları arasında Lezzet Durakları programının sunucusu Mehmet Yaşin de var. Cem'den öyle zekice sektör eleştirileri geldi ki, bir televizyon eleştirmeni olarak kıskançlıktan tırnaklarımı yedim!
Hele Yetenek Sizsiniz yarışmacıları için söyledikleri... "Adam bardak yiyip finale çıkmak istiyor. Yediğin o bardağı bütün olarak çıkar o zaman göreyim seni finalde..."
Korkmayın, bütün esprileri burada sıralayıp; Cem'in de, sizin de keyfinizi kaçıracak değilim.
Anlattıklarım devede tüy bile değil... Zaten adamın şovu, ibadet gibi...
Bin kere izlesen de sıkılamıyorsun.
Bir mümin, namaz kılmaktan sıkılır mı?
Cem'i izlemek de işte öyle bir şey...

Cem aslında özel ya da sıra dışı bir şey anlatmıyor. Bunu da zaten özellikle yapıyor. Herkesin hemen her gün rastladığı sıradan olayların içinden mizah süzerek, hepimize 'Hakkaten yaa' dedirtiyor.
Televizyon dünyasından giriyor, teknoloji bağımlılığından çıkıyor, turizm sektörünün üzerinden alçak uçuşla, lisan sorununa pike yapıyor ve gösterinin son yarım saatinde gülmekten bitap düşen izleyici, "Yeter, yapma artık, bir espriye daha dayanamam" diye yalvarmaya başlıyor.
Acaba diyorum, toplumsal olaylarda millete biber gazı sıkmak yerine, kahkaha gazı niyetine, üzerlerine Cem Yılmaz DVD'si mi atılsa?
Vergi takibi yapan maliyeciler, tahsilat peşindeki alacaklılar, batık kredileri kurtarmaya çalışan bankacılar, işten atacağı personele yüzü tutmayan müdürler, zam açıklamaya yüreği yetmeyen politikacılar mutlaka Cem Yılmaz gösterisinin çıkışına gelsin. Millet gülmekten öyle bir kulak memesi kıvamına geliyor ki, canını istesen verirler...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA