Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

'O Kadın'ın yeri dolar mı?

Ne güzel, ne duygulu, ne kadar nahif bir geceydi. Meral Okay'ın doğum gününe rastgelen Nesin Matematik Köyü'ne Yardım Gecesi hepimize iyi geldi.
Dostları, en fazla üç cümlelik konuşmalarla sahne alınca, her şey daha anlamlı ve 'kompakt' hale geldi. Tanıdığım en 'net', en 'duru' insana da uzun ve ağdalı iltifatlar yakışmazdı zaten. Geceyi düzenleyen Sezen Aksu, Dilara Endican ve Pelin Akad'a ne kadar teşekkür etsek az...

ÇERÇEVE ANISI
Bana göre en güzel konuşmanın sahibi Meryem Uzerli'ydi. O sempatik aksanıyla bir anısını paylaştı. Vefatının ardından Meral Okay'ın bir fotoğrafını otel odasında hatıra olsun diye çerçevelemek istemiş. Ama durup dururken çerçeve kırılıvermiş. Meryem o zaman anlamış ki, özgür ruh Meral Okay hiçbir şekilde 'çerçevelenmek' istemiyor!..
Sezen'in her şarkısı, Meral Okay'ın bıraktığı yokluğun, yoksunluğun üzerine düşüp, 'tıp... tıp...' etti adeta. Yitirdiğimizin; bir senarist, bir şarkı sözü yazarı, bir menajer, bir oyuncu ve bir aşıktan çok daha fazlası olduğunu idrak ettik hep birlikte...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA