Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Patriot ne ki?

Aylar önce bu sütunlarda yazmıştım, "Kuzey Irak ve Gazze'den sonra Suriye'yi de Polat Alemdar'a ihale edin, işi bitirsin" diye... Kahramanımız sonunda işe el attı ama bu kez gönüllü olmadı, zorunluluktan Şam'a gitti.
Kurtlar Vadisi'nin son bölümünde Ak Sakallı'yı kaçırdığı için İhtiyarlar Meclisi tarafından 'kalemi kırılan' Polat Alemdar, bu büyük suçun bedelini ödemek üzere Suriye'ye gönderildi.

ŞAM'DA OPERASYON
Polat'ın, muhalifleri işkence ve katliamla sindirmeye çalışan Esad yanlısı bir örgütü çökertmek için gittiği görev adeta bir intihar eylemi olacaktı çünkü geri dönmesi imkansızdı.
Bunun farkında olan kahramanımız tüm sevdikleriyle tek tek vedalaştı. Şam'a gider gitmez de haber alma örgütü Muhaberat'ın ajanları onun yerini saptadı. Bakalım, Polat kendine kurulan büyük tuzaktan kurtulup örgütü çökerterek Suriyeli muhaliflere rahat bir nefes mi aldıracak, yoksa "Öleceksek adam gibi ölelim" diyerek kendini feda mı edecek.
Bu arada Polat'ın, Suriye sınırına Patriot füzeleri konuşlandırılmasına ilişkin tartışmaların sürdüğü bir dönemde Şam'a gitmesi de ilginç. Vadi'ciler adeta "Polat varken, elin Patriot'una gerek yok" diyorlar!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA