Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Umut kulübeden gelenlerde

Diziler Ligi ile Turkcell Süper Ligi birbirine ne kadar da benzemeye başladı. Dizi ilk iki hafta beklenen reytingi almadı mı, hemen ya yönetmen ya senarist değiştiriliyor. Tıpkı, futbol ligimizdeki antrenör kıyımı gibi televizyon sektöründe de kimsenin kimseye sabrı yok.
Bir de diziler arasındaki oyuncu transferleri var ki, o iyice baş döndürüyor. Galiba yapımcılar ve yönetmenler bir diziye başlarken, 'yedek kulübesini' de kafalarında oluşturuyorlar. Eğer işler iyi gitmezse, hemen kafalarındaki kulübeden birini ısınmaya çağırıyorlar. Hele dizisi tutmadığı için küme düşmüş oyuncular, kapanın elinde kalıyor.
Bu yıl da diziler liginde kadrolar değişiyor. İşte akla ilk gelen örnekler: Leyla ile Mecnun: Melis Birkan. İşler Güçler: Büşra Pekin. Suskunlar: Pelin Akil. Lale Devri: Burcu Biricik. Behzat Ç.: Sezin Akbaşoğulları. Muhteşem Yüzyıl: Cansu Dere. Karadayı: Erhan Yazıcıoğlu, Yeliz Öney.
Futbolda transfer dönemi hiç olmazsa belli tarihlerle sınırlı tutuluyor. Ama dizi ligindeki transferler 7 gün 24 saat. Peki bir diziden diğerine 'zıplayan' oyuncular yüzünden tribünler boşalır mı? Umarım boşalmaz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA