Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Beyaz pek dertli

Yalan Dünya'nın pazartesiye kaydırılmasının ardında Beyaz'ın olduğu, kulislerde kulaktan kulağa fısıldanıyordu.
Dedikodulara göre Beyaz, programının erken saatte başlaması için kanal yönetimine baskı yapmış ve dizinin gününü değiştirtmişti.
Ünlü şovmen, bu dedikodulara son noktayı koyacak açıklamayı Beyaz Show'da yaptı.
Dedi ki "Geçen sezon bizim program 23.00'te başlıyordu, bu sezon 00.30'da başladı. Bu hafta ise 24.00'te yayına girdik. Haftaya ne zaman gireriz bilmem. Ben zaten kanalın içinde sürekli takım elbise ile dolaşıyorum, her an program başlayabilir diye... Bizim program sabaha karşı 03.30'da filan bitiyor. Geçen hafta kucağımda uyuyan Murat Dalkılıç'ı eve kadar taşıyıp yatağına yatırdım. Aslında gün ışığından yararlanmak için program daha da geç başlayabilir..."
Görünen o ki, cuma gecelerinin yayın akışı, Kanal D'nin başını daha uzun bir süre ağrıtacak.
Bu arada Türkiye Satranç Şampiyonası'nda yenileceğini anlayan rakibi ağlayınca dayanamayıp beraberlik teklif eden ve bu nedenle kupayı bir puanla kaçıran minik satrançcı Yağmur Eraslan'ın Beyaz Show'da onore edilmesi ve kendine özel bir centilmenlik kupası verilmesi güzeldi ama keşke 7 yaşındaki bu kadife kalbi takdir etmek, gecenin 01.00'inde yayınlanan ve onu uykusuz bırakan bir programa kalmasaydı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA