Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hülya nasıl kurtuldu?

Az daha yine milletin diline düşecekti ama aslan yürekli bir genç çıkıp Hülya Avşar'ı kuyunun dibinden kurtardı.
Olay bu hafta Yetenek Sizsiniz'de yaşandı. Bir matematik öğretmeni, sayılarla gösteri yapmak üzere sahnedeydi. Konu matematikten açılınca Hülya "Bize kombinezondan mı söz edeceksiniz?" dedi. Hoca, Hülya'yı mahcup etmek isteyip "O konuda siz uzmansınız. Ben kombinasyondan söz edeceğim" dedi.
Hülya, "Ama biz okuldayken dalga geçmek için ona kombinezon derdik" filan diye durumu toparlamaya çalıştı.

HIZIR GİBİ GENÇ
O sırada izleyiciler arasındaki genci, "Hülya Hanım haklı. Eskiden işlemin adı kombinezondu, sonradan kombinasyon olarak değiştirildi" deyince minnettar kalan Hülya Avşar'ın bir tek gidip genci öpmediği kaldı!
Bu arada matematik hocasının tüm numaraları salondaki Yıldız Teknik Üniversitesi öğrencileri tarafından anında deşifre edilince ortaya son derece trajikomik görüntüler çıktı.
Yetenek Sizsiniz'in bu cumartesi elde ettiği reyting birinciliğinde matematik öğretmeni ile üniversite öğrencileri arasındaki bu atışmaların büyük payı vardı. Olayın Öğretmenler Günü'ne denk gelmesi de bir hayli manidardı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA