Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ben bilmem, Allah bilir!

Aman ki ne aman? Bu reyting yarışı insanları iyice yoldan çıkardı.
Sanırım Mayalar, televizyon sektörünün gelip dayanacağı son noktayı gördükleri için kıyamet günü olarak 21 Aralık 2012'yi göstermişler. İşte başımıza taş yağacağının alametleri:
Kanal D'deki Ben Bilmem Eşim Bilir yarışmasında, eşleri, kocalarını 'aşka getirmek' için sözde 'motivasyon sağlayıcı' cümleler kuruyorlar. Hanımlar, eşlerini sinirlendirip güçlerini artırmak niyetindeler. Genç kadın, bilek güreşinde eşini 'gaza getirmek için' diyor ki, "Aşkım düşün ki benim üzerimde mini etek var, her yerim meydanda..." Gelin görün ki, motivasyon ters tepiyor.
Adamcağız "Herkesin içinde mini eteğim var, her yerim ortada, benim için sevgilim, benim için" diye yırtınan eşi yüzünden darmadağın olup yeniliyor.
Aslında bu, yarışmadaki ilk skandal değildi.
Geçen ay da bir başka hanım, eşini 'celallendirmek için' bir hayli ileri gidip, "Beni başkalarıyla birlikte düşün kocacığım" diyerek motivasyon sağlamaya çalışmıştı.
Yok, yok... Bu gidişat hiç de hayra alamet değil...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA