Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Orhan'ı izliyor musunuz?

Daha dizinin ön gösteriminin ertesi günü, bu sütunlarda ondan bahsetmiştim.
Benim İçin Üzülme'nin spastik karakteri Orhan'dan... Daha önceki dizilerden gözüm aşina olmasına rağmen, yine de gerçekten engelli olup olmadığı konusunda şüpheye düşmüştüm çünkü rolünü öyle başarılı oynuyordu ki, tereddüt etmemek olanaksızdı.
'Orhan Şeker' karakteri dizide büyüdükçe büyüyor. Benim de bu karakteri ekrana taşıyan oyuncu Ahmet Varlı'ya olan saygım... Görünen o ki, dizide Orhan'a yazılan sahneler artacak, onu izleme süremiz uzayacak. Bunun için daha da çok seviniyorum.
Ahmet Varlı son bölümde yine döktürdü. Hele kendisiyle 'p.ç' diye alay eden mahallenin çocuklarından etkilenip yağmur altında tüm mezar taşlarına bir bir bakarak gerçek babasını aradığı o sahne yok muydu?
Ahmet Varlı hakkında çok fazla bilgi edinemedim. 1984 yılında Trabzon'da dünyaya gelmiş. Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nü bitirmiş.
2008 yılında çekilen Şeytanın Pabucu sinema filmi ile oyunculuk hayatına başlamış. Yerden Yüksek, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Benim İçin Üzülme dizilerinde rol almış ama bana daha fazlası lazım. Ahmet Varlı ile yapılacak kapsamlı bir röportaj, eminim çok okunacaktır. Buradan bizim gazetenin usta röportajcılarına tüyo vermek istedim.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA