Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Cenk Eren'in nezaketi

Cenk Eren aradı. O her zamanki nezaketiyle sordu: "Yüksel Bey'ciğim, size bir şey danışacağım. Ben iki haftadır programımı bitirirken kendi kanalımda ve diğer kanallarda benden sonra program yapacak kişilere başarı diliyorum. Sektördekiler bu tavrımı çok eleştiriyorlar. Sizce yanlış mı yapıyorum?"
Şaşkınlıkla yanıtladım: "Sevgili Cenk bu medeni tavrın niye eleştiriliyor, doğrusu anlamadım. Aynı ekmeği bölüşmeye çalışan kişilerin, birbirlerine şans ve başarı dilemesi kadar doğal ne olabilir?
Ezeli rakipler bile maça çıkarken birbirlerinin ellerini sıkıp başarı dilemiyorlar mı?
Evet, tabii ki gönüllerinden geçen, bu değil, biliyoruz ama bu bir jesttir, insanlık takdimidir.
Sen söylenenlere sakın kulak asma. İnşallah bu tavrın, rakiplerine çala kılıç dalan reyting ormanının vahşilerine örnek olur."
Gerçekten de Cenk'in söz ettiği, sektörün 'tabu'larından biridir. Eğer bir program sunuyorsanız; başka kanaldan, programdan, sunucudan söz etmek ihanet sayılır, affedilmez.
İyi de yıl 2012... Burası da gladyatörlerin aslanlarla dövüş ettirildiği collesium değil, televizyon sektörü...
Aşalım artık bunları.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA