Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kupanın kıymığı

Öncelikle atv'ye koca bir teşekkür.
Ziraat Türkiye Kupası heyecanını şifreli kanaldan kurtarıp futbol hayratı gibi bedavaya evimize taşıdığı için.
Ancak şu reklam zorunluluğunun, futbol yayınlarının içine nasıl kan doğradığı; final maçında bir kez daha önümüze serildi.
Maçın ardından sonu gelmez reklam kuşakları yayınlandığı için Trabzonspor'un ikincilik madalyasını alışını, Fenerbahçeli Sow'a 'Maçın Adamı' ödülünün verilişini izleyemedik.
Koca bir sezonun sonunda hiç de küçümsenmeyecek bir başarının altına imza atıp final oynayan Trabzonspor'un madalya alışını izlemek, teknik direktör Tolunay Kafkas'ın Trabzonspor tribünleri takımını alkışlarken gözyaşı dökmesini görmek; tüm bordo-mavili taraftarın hakkıydı.
Keşke o reklam kuşakları boyunca ekranın köşesine bir pencere açılıp seremoni yayını devam ettirilseydi. Eminim buna reklam verenlerin de itirazı olmazdı. Çünkü millet reklam kuşağını zap'lamak yerine ekran başında kalırdı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA