Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bülent Ersoy diva'ne mi?

Eminim bu hafta Bülent Ersoy'u görenler, televizyonunun ayarlarıyla oynamıştır. Zira manzara gerçekten de 'marjinal ötesi' idi.
Bir kere kafasındaki 'çelenk vari' aranjman inanılmazdı. Sandım ki bir gelin, elindeki çiçeği sırtı dönük fırlatmış, çiçek de gidip Diva'nın kafasına isabet etmiş!
Bir de makyaj uçukluğu vardı ki, inanılır gibi değil.
Bülent Ersoy sanki, turkuvaz göz farını yanlışlıkla dudağına bulaştırmış gibiydi.
İşte, bu kadar çok estetik operasyon geçirmenin sonucu: İnsan ayna karşısında göz kapağı ile dudağını karıştırabiliyor!
Buraya kadar yazdıklarım, sevgili Bülent Ersoy'un engin hoşgörüsüne sığınarak yaptığım esprilerden ibaretti.
Gerçekte Ersoy; nasıl bir 'şov kadını' olduğunu, bir televizyon programınaı tek başına nasıl forse edebileceğini, kendinden nasıl söz ettireceğini gösterdi.
Dikkat ediyorum da; Popstar'ın keyfi, Bülent Ersoy'un ruh haliyle koşut gidiyor. Eğer onun morali yüksek, keyfi yerindeyse; programı izlemeye doyum olmuyor. Yok eğer kafası bir yere takıldıysa, aman aman...
Evlerin antenlerinden bile ateş fışkırıyor. (Bkz: Geçen hafta elenirken sitem eden yarışmacıyla ilgili söyledikleri)
İlk yarışmanın ardından "Nerede Popstar'ın alaturka ruhu?" diye yazmıştım. Caz ve pop gırtlağına sahip olanlar birer birer elendikçe, yarışmanın ruhu da geri geldi. Sahne, hasret kaldığımız Türk sanat müziği eserlerine kalınca; hem yarışmacıların, hem jürinin, hem de seyircinin keyfi yerine geldi.

HERKESE 10 PUAN
Bu arada yarışmanın Recep ile Mustafa arasında geçeceğini iddia edenler erken davranmasın; zira Bora ile Pınar da kabak çiçeği gibi açıldı. Bora'yı ayrıca takdir ediyorum. Bu fiziği ile pop söyleseydi, çoktan şöhret basamaklarını tırmanmış olurdu. Türk Sanat Müziği'ne gönül vermesi, benim nezdimde puanına her daim artı bir ekliyor.
Diğer taraftan; son programda istisnasız tüm yarışmacılar her bir jüriden 10 tam puan aldı. Bu, televizyon tarihinde bir ilkti. Görünen o ki, bundan böyle de 10'un altında puan almayacaklar. Bu durumda jüriye de gerek kalmayacak demektir.
Osmantan'ın bundan gayrı jüriye ödeyeceği ücret, 'bağış' yerine geçecektir!
Son olarak, Serdar Ortaç kardeşim programdaki performansına jüri olarak kaç puan verirdi, merak ettim.
Bülent Ersoy'un bu konudaki yorumu ise 'Ne Demiş?' kutumuzun içinde duruyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA