Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sezen'in en iyi bestesi

Bu hafta Beyaz Show'da aralarında oğul Mithat Can'ın da olduğu konuklara tek tek sordular, 'En sevdiğiniz Sezen Aksu bestesi hangisi?' diye. Herkesin favorisi farklıydı. Her biri bir başka ölümsüz şarkının ismini verdi. Ama bana göre Sezen'in bugüne kadar önümüze koyduğu en güzel beste, oğlu Mithat Can...
Bu gence bayıldım. Sıcaklığına, sempatikliğine, alçakgönüllülüğüne ve genlerinden gelen muhteşem yeteneğine...
Mithat Can'ı sadece magazin haberlerinden tanıyordum. İlk kez bir canlı yayında izledim ve çok sevdim. Hem iyi yetiştirilmiş, hem de yüksek donanımlıydı. Her şeyden önce hamurunda vicdan ve insan sevgisinin bolca kullanıldığını fark ettim.
Canlı yayına bağlanan ve oğlunu ilk kez televizyonda izleyen Sezen Aksu'nun titreyen sesine de, boğazında düğümlenen cümlelere de hiç şaşırmadım. Çünkü o anda ne şarkıcı, ne besteci, ne sahnede hepimizi gülmekten yerlere yatıran şovmen Sezen'di... O ilk kez 'anne' olarak ses verdi.
Mithat Can'ın babası Sinan Özer'e haksızlık etmek istemem ama...
Sezen sadece iyi şarkı yapmıyormuş diye düşündüm; iyi çocuk da yapıyormuş...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA