Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ertuğrul'un saçları

Aşağıdaki izleyici mesajını, bir dizinin izlenip izlenmemesinin hangi küçük ayrıntılara bağlı olduğunu gözler önüne sermek için özellikle yayınlıyorum.
Okurumuz Şerife Nalan Yılmaz; Diriliş: Ertuğrul dizisinde kendisini rahatsız eden ayrıntıyı şöyle dile getirmiş:
"Merhabalar Yüksel Bey, bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama Diriliş: Ertuğrul dizisinde aklıma takılan bir konuyu sizinle paylaşmak istedim. Diziyi eşim sayesinde izlemeye başladım. Gerçekten çok güzel bir dizi, konunun anlatımı, oyunculuklar, çekimler çok güzel... Savaş sahneleri tıpkı yabancı filmlerdeki gibi çok görkemli. Sahneler çok görsel çekilmiş ama bence bu ihtişamda göze batan tek şey; Ertuğrul karakterine hayat veren Engin Altan Düzyatan'ın saçları....
Diğer erkek oyuncuların saçları oldukça bakımsız hatta uzun sayılabilecek bir boyda ama Engin Altan Düzyatan'ın saçları kısa ve sanki kuaförden yeni çıkmış ve fön çekilmiş gibi oldukça nizami duruyor. O döneme göre bu saçlar biraz fazla bakımlı gibi geldi bana... İyi çalışmalar dilerim..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA