Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hakan tahrik mi ediyor?

Siyasetçiler alınmasın ama eğer halkımız genel seçimlere Survivor kadar ilgi gösterse, dünya üzerinde seçimlere katılım rekoru kırılır. Zira şu anda Survivor, memleketin en önemli meselesi gibi tartışılıyor. Kahvede, işte, metrobüste, altın günlerinde, okul sıralarında bir Survivor muhabbeti ki sormayın gitsin...
Durum böyle olunca, televizyon gündeminde de Survivor ağırlığı hissediliyor.
Geçenlerde bu sütunlarda yaptığım Survivor yorumlarına çok sayıda okurum katılıp onay verdi. Ama aralarında karşı çıkanlar da oldu.
Serap Aslan da onlardan biri. Köşemiz. bir demokrasi platformu olduğuna göre, eleştirenlerin de burada yer alamaya hakkı var diye düşünüyorum. İşte okurumuzun tenkitleri:
"Yüksel Bey, Survivor seyrediyorsunuz ama bakış açılarımız çok farklı. Bunca zamandır işi gücü sadece dedikodu yapmak olan Hakan'ı nasıl destekliyorsunuz? Adada onun bunun arkasından konuşmak dışında hiçbir şey yapmıyor. 'Aman ben beyefendiyim, iyi insanım' diyerek dolaşıyor. Herkesi de tahrik ediyor. Oyun istatistiklerine baktığınızda en iyi kim? Tabii ki Hilmicem birinci, Merve Aydın ikinci. Hilmicem asla dedikodu yapmıyor, kimsenin arkasından hesap kitap işi çevirmiyor. Tek suçu, Turabi ile iyi anlaşmak mı? Adamda ego yok, arkadaş canlısı. Hiç kavga ettiğini gördünüz mü? Nasıl oluyor da her yazınızda Hakan'ı övebiliyorsunuz anlamıyorum. Biraz da başka bir bakış açısından bakınız lütfen..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA