Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Vadi'nin yeni anayasa beklentisi

Toplumun büyük kesimi 'darbe anayasası' ile yönetilmekten rahatsız. Sağcısı, solcusu, muhafazakarı, liberali, Türk'ü, Kürt'ü daha demokratik yasalarla yönetilmeyi arzu ediyor. Kanal D'de yayınlanan Kurtlar Vadisi: Pusu dizisi de bu arzuya kayıtsız kalmayıp 'kendi diliyle' özlemini senaryosuna yansıttı. Bu hafta Polat'ın düğününe katılan Başbakan ile kahramanımız arasında şu ilginç diyalog yaşandı:
BAŞBAKAN: Düğün için hediye seçecek vaktim olmadı, mazur görün.
POLAT ALEMDAR: Estağfurullah. Milletçe alacağımız en güzel hediye, yeni anayasa olacaktır Sayın Başbakanım. Milletimizin darbe anayasasıyla adım atacak gücü kalmadı. Ülkeyi müreffeh ve demokratik yeni bir düzene taşıyacak yeni bir anayasa bekliyoruz.
BAŞBAKAN: İnşallah...Biz de bunu gerçekleştirmek için çalışıyoruz.
Bugün, temennilerin sadece dilek olarak kalmayıp sandığın içinde ete kemiğe bürüneceği gün. Kim, neyi istiyorsa, hangi siyasi eğilimi destekliyorsa;hiçbir etki altında kalmadan, serbest iradesiyle bunu sandığa yansıtsın.
Kısaca diyeceğim o ki; boş vermeyin, oy verin!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA