Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Arkadaşınız 'insan' olsun

Köşemizin müdavimlerinden Şerife Nalan Yılmaz, bu kez de bir dizi sahnesinden sosyal mesaj süzmüş: "Yüksel Bey merhaba, umarım çok fazla mesaj gönderip haddimi aşmıyorumdur. Daha önce göndermiş olduğum üç mesajıma da köşenizde yer verdiğiniz için tekrar teşekkür ederim.
Bu sefer de Kiraz Mevsimi dizisinde hoşuma giden bir repliği paylaşmak istiyorum. Dizinin bir sahnesinde; Öykü'nün kardeşi Cem, ablasından bilgisayar oyunu almak için para istedi. Öykü de kıyamadı; kardeşine tam parayı verecekken anne Meral Hanım odaya gelerek 'Sakın verme kızım. Hepsini bilgisayar oyunlarına harcıyor' dedi. Cem söze girdi: 'Ama anne onlar benim en yakın arkadaşım...' Anne bu savunma karşısında tüm gençlere ders niteliğinde bir cevap verdi: 'Prize takılan bir şey, senin arkadaşın olamaz. Çık dışarı ve yeni yeni arkadaşlar edin ama insan olsun...'
Tamam, birçok insan bilgisayar oyunu oynamaktan hoşlanıyor ama her şeyde olduğu gibi bunun da çoğu zarar, öyle değil mi? İyi çalışmalar..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA