Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hasan da kaybetti

Survivor tartışmaları bitmek bilmiyor. Okurumuz Fuat Aydemir de yarışmacılardan Hasan'ı eksen alarak konuya müdahil olmuş:
"Sayın Yüksel Bey, yıllardan beri tek bir gün aksatmadan yazılarınızı zevkle ve hayranlıkla izleyen bir okuyucunuzum. Fikirlerinize aykırı bile olsa gelen okuyucu mektuplarını köşenizde yayınlamanız bana da fikirlerimi belirtme cesareti verdi.
Köşenizde yayınlarsanız minnettar olurum...
Survivor All Star programını büyük bir izleyici kitlesi gibi ben de izliyorum. Turabi'nin, iddiasının aksine, ünlüler takımındaki yarışmacıları ağır şekilde tahrik etmesi, Hilmicem'in de onu kopya etmesi; bir çok izleyici gibi beni de çok üzüyordu. Ancak başlangıçta haysiyetli bir duruş sergileyen Hasan'ın da onlara katılması anlaşılır gibi değil. Geçen hafta ada konseyinde birinci seçildiği için bir takım arkadaşının ismini vermesi gerekirken o hiç alakasız olarak karşı takımdan Hakan'ı 10 dakika boyunca haksız yere eleştirerek düzgün duruşuna ihanet etmiştir. Program yöneticisinin bu müdahaleyi, kural dışı kabul ederek durdurması gerekirdi.
Başta Hakan olmak üzere ünlüler takımını seviyeli duruşları sebebiyle kutluyorum."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA