Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Final gibi final

Bana göre 'Şeref Meselesi' ile birlikte bugüne dek yapılmış en iyi uyarlama dizisiydi. Hatta çoğu zaman orijinalinden bile daha başarılı olduğunu düşündürdü bana...
Star'ın dizisi 'Medcezir', tüm bu takdiri hak edecek bir finalle ekrana veda etti.
Star yönetiminin, bugüne dek 'Medcezir'e reyting desteği veren izleyicilere bir de 'hediyesi' vardı. Final bölümü, baştan sona reklamsız yayınlandı. Umarım bu davranış, seyirciye vefa duygusu besleyen tüm kanallara örnek olur.
Final bölümü, heyecan kasırgasına sahne oldu. Tüm oyuncular, 'Son bölümde öyle bir oynayalım ki, şan olsun' dercesine canlarını dişlerine takmışlardı.
Hele son sahneye doğru 'Yaman'ın ortalarda görünmemesi yüzünden ölmüş olma ihtimalinin belirmesi, dizi fanatiklerinin yüreğini ağzına getirdi. Neyse ki; senaristler, seyirciyi sevindirecek 'mutlu son'dan vazgeçmemişlerdi.
Dizinin bu denli tutulmasında tüm kalem erbabının, yönetmenin, yapımcının yanı sıra oyuncuların da büyük payı vardı. Dizilerin aşk albümünde birbirine en çok yakıştırdığım iki başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya ile Çağatay Ulusoy izleyenleri bu çağdaş peri masalının içine tereddütsüz alıverdiler.
Hatta aşk konusunda öyle inandırıcıydılar ki, aralarında gerçek bir aşk yaşanıp yaşanmadığı hâlâ magazin programlarında tartışılıp duruyor...
Bu arada 'Orkun' karakterini canlandıran Metin Akdülger'e ayrı bir paragraf açmadan olmaz. Bundan böyle dizi ve film yönetmenleri ile cast direktörleri, 'psikopat' karakteri için oyuncu aradıklarında fazla düşünmeyecekler gibi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA