Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Turabi meselesi

Perşembe akşamı Survivor All Star'daki ada konseyi sürekli kulağımı çınlattı. Geçen hafta final oyununun erkeklere avantaj sağladığını savunan 'Turabi'ye kıyak mı?' başlıklı yazıma, sevgili kardeşim Acun'dan yanıt, Turabi'den ise kinayeli bir gönderme geldi.
Acun, bu yazımdan sonra beni mesajla bilgilendirmişti. Demişti ki; "Direğe tutunma yarışı, iki kadın yarışmacı Merve Oflaz'a ve Ayşıl'a zafer getirmişti. O nedenle tercih ettik. Turabi'ye avantaj getirmesi söz konusu değil." Aynı görüşünü programda da dile getirdi. Tabii ki Survivor ekibinin yarışma belirlerken titiz davrandığından, ince eleyip sık dokuduğundan şüphem yok. Ama ben iddiamın arkasındayım. Bir daha erkekler ile kadın yarışmacılar arasında benzer bir final müsabakası olursa; naçizane tavsiyem, iki oyuncunun kalas üzerinde birbirini suya düşürmek için mücadele ettiği denge oyunudur. Nitekim 'direğe tutunma' yarışması konusunda tereddüt sahibi olan tek kişi de ben değilim. (Bkz: Sosyal medya ve yarışma sitesindeki izleyici yorumları)
Yine de Acun'un, eleştirileri dikkate alıp nezaketle yanıtlaması, ciddiye aldığının en büyük kanıtıdır.
Teşekkürler...
Turabi kardeşime gelince... "O yarışma erkekler için hiç kolay değildi. Ben sakatlanmak uğruna bacağımı kilitlemek zorunda kaldım. O yazıyı yazan, gelip kendi denesin" diyerek bana mesaj gönderdi.
Canım kardeşim; ağaca asılıp uyumak, ne yazık ki uzmanlık alanıma girmiyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA