Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kurşun sesi şart mı?

Okurumuz Müge Nalbantoğlu da kan, intikam ve entrikanın kol gezdiği dizilerden yorulup kendine sakin bir liman arayanlardan. İşte okurumuzun tespit ve dilekleri:
"Merhaba Yüksel Bey, sizi ve köşenizi her gün keyifle takip ediyorum. Yorumlarınızla beraber okuyucu yorumlarını da sıkılmadan okuyorum.
Ben Acil Aşk Aranıyor dizisini; içinde cinayet, entrika, kavga ve gürültü olmadığı için sıcak, samimi ve eğlenceli bulduğum için izliyorum. Fakat kapalı bir sandık gibi gördüğüm, mimiklerinden bile korktuğum, adını daha bilmediğimiz, arada beliren ve son bölümde öldürülen adamın varlığı beni çok rahatsız etti. Yine o korkunç bakışlarıyla elinde silahla bölüm bitti. Eğlenceli ve güzel bir dizinin içine böyle konular girmesini istemiyorum. Yönetmen ve senaristlerin bunu duymasını istiyorum. Dizideki Abidin gibi bir karakterin ise gerçek dünyada varlığına inanmıyorum. Ona inanan bir doktor zaten hiç yok... O karakter son derece gereksiz. Umarım en kısa zamanda Abidin karakterinin sonu gelir. Teşekkürler..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA