Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bir fikrim var!

Köşemizin müdavimleri, Kuki'yi artık yakından tanıyorlar. Ailemizin en küçük üyesi, 3 yaşında dünya tatlısı bir Yorkshire Terrier... Üstelik tescilli bir takvim yıldızı...
Bir süredir bizim oğlana helal süt emmiş(!) bir kız arıyoruz. Sevgili meslektaşımız Başak Çokan'ın pamuk kızı Leydi ile yaşadığı birkaç haftalık flört bizi umutlandırmıştı ama mürüvvetine erip torun sevememiştik! Bu yıl Altınoluk'a bir başka heyecanla gittik. Çünkü geçen yıldan söz kestiğimiz bir gelin adayımız vardı. Minik kızın ailesinin kapısını çaldığımızda bir de ne görelim? Fettan kız, bizim oğlana verdiği sözü unutup bir başka kuçudan üç yavru doğurmamış mı? 'Yahu oğlumuzun eli ayağı düzgün. Üstelik şöhretli ve kariyer sahibi... Ne yapsak da şunun bağlı kısmetini açsak?' diye düşünürken, benim televizyon programcılığına programlı beynimde bir ampul yandı: Niye köpekler için bir izdivaç programı yok?
Eminim bizim gibi dört ayaklı evlatlarına eş arayan pek çok kişi vardır. Şöyle Esra Erol kadar çöpçatan bir sunucu bulunsa, kuçular, pisiler aileleri ile beraber ekranda kısmetlerini arasa; hem eğlenceli, hem 'hayırlı' bir yaz programı olmaz mı? Üstelik içinden entrika, aldatma, dedikodu geçmeyen, 'SGK sorgulamasından uzak', katılımcıların sigorta değil, gerçek aşk aradığı bir izdivaç programına da kavuşmuş olmaz mıyız?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA