Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bravo Merve

Survivor'da en kızdığım, hareketlerini, tavrını en fazla eleştirdiğim yarışmacılardan biridir Merve Aydın. En çok kızdığım yönü ise, şampiyon bir atletin, iddialı olduğu Rio Olimpiyatları öncesinde, dört ay boyunca açlık ve sefalet çekerek, hem sağlığını, hem kariyerini riske atması.
Merve'nin yeri bugün Survivor adası değil, antrenman pistleri olmalıydı. (Bkz: Milli yüzücü Derya Büyükuncu'nun Survivor'dan sonraki hali) Ama Merve, otomobil yarışmasındaki jestiyle bir anda gönlümü çeliverdi.
Her ne kadar diğer yarışmacılar, Acun'un yarışma sırasında sorduğu sorulara uzun ve mantıklı cevaplar verirken, Merve hık, mık deyip içinden saymaya devam etmiş olsa da, yarışma sonunda yaptığı açıklama ile herkese "İyi ki Merve kazandı" dedirtti.
Çünkü milli atletimiz, kazandığı son model otomobili 18 yaşını yeni bitiren erkek kardeşine armağan etti.
Bu jestin anlamını en iyi ifade eden ise bir başka yarışmacı Hakan oldu. Dedi ki, "Başkası olsa, eski arabasını kardeşine verip kendisi yenisine binerdi.
Sen öyle yapmadın. Helal olsun sana..."
Bu arada Hakan'ın son dokunulmazlık oyununda isteksiz davranıp takımının mağlup olmasını sağlayarak, Doğukan'a elenme yolunu açtığı iddiaları var.
Eğer öyleyse bile Hakan'ı kimse suçlayamaz. Çünkü günler öncesinden bu stratejisini açıklayıp "Ben intikam yemeğini soğuk yiyeceğim" demişti.
Hakan'ın benimsediği kural belli: "Arkadaşını satanı ben de satarım..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA