Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İşte benim sıkıntım

Acun Ilıcalı, reyting getiren yarışmalarının All Star sürümleriyle televizyon sektöründeki rekabetine yeni bir boyut getirdi. TV 8 şimdi de İşte Benim Stilim All Star ile izleyici karşısında.
Programın daha ilk bölümünde dudağım uçukladı.
Gerilim bekliyordum ama kızların birbirine çemkirmek için neredeyse üç aydır 'kamp yaptığından' haberim yoktu. Resmen kavgaya özel hazırlanmışlar, dillerini bileme taşına sürtmüşler. Boksör Rocky gibi dağda odun mu kırdılar, yoksa Turabi'den özel ders mi aldılar bilmem ama daha ilk dakikadan itibaren birbirlerine kafa göz daldılar.
Öyle ki işin içine aileler bile dahil edildi. Her türlü bel altı vuruşun serbest olduğu sözde tartışmalarda 'Senin baban mini giymene izin vermez, benimki mayoya bile karışmaz' noktasına kadar geldi iş.
Hatta öyle ki, sahnedeki kızımız ne denli 'cesur' olduğunu göstermek için derin yırtmacını açıp açıp durdu. Olan, dekolte sınırlarını zorlayan görüntüleri kesip biçmek için fazla mesai yapmak zorunda kalan montajcıya oldu!
Yarışmanın amacı belli.
Kızları car car kavga ettirip reyting toplamak. Kadınlara giyim konusunda bilgi vermek, modanın püf noktalarını anlatmak filan hikaye... Zaten öyle olsa kimse izlemez. Bizim millete 'dizi tadında, full entrikalı, bol çemkirmeli' yarışma lazım. Kızlar ise 'alet olmaya' dünden gönüllü. Yarışmada bir prodüktör fark eder de rol kaparım, sunuculuğa zıplarım derdindeler.
Bu yarışmada; tartışma kültürünü ortadan kaldırır, gençleri dış görünüş bağımlısı yapar, tüketim toplumunu azdırır, kadını meta haline getirir kaygıları ise asla ve asla öncelikli konular değil.
Diyeceğim o ki, alan razı, satan razı, bize kalan, işin gargarası...
Reytinglere, sosyal medyadaki yansımalara bakılırsa, terör haberinden bunalan halk, İşte Benim Stilim All Star'a dört elle sarılmış... Ne diyeyim? Allah şehit analarına daha da sabır versin!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA