Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kösem Sultan tutar mı?

Star'ın büyük umutlarla Ekim ayında ekrana süreceği Muhteşem Yüzyıl-Kösem Sultan dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Beklendiği gibi yine entrikalar, ihtiraslı aşklar, komplolar ön planda olacak.
Vitrindeki ilk iki isim ise Beren Saat ile Hülya Avşar... İkisi adeta dizinin Halkla İlişkiler ve Tanıtım Sorumluları olacağa benziyorlar. Ama bana göre asıl mesele de burada başlıyor. Beren Saat'in son dönemde sosyal medya mesajları ile keskinleşen siyasi kimliği, ona duyulan hayranlığı biraz aşındırmıştı. Hülya Avşar ise sansasyonsuz yapamayan, sivri dilli bir star. Eğer dizinin tempo kazandığı günlerde bu karakteristik özelliklerinden ödün vermez, yine ortalarda olurlarsa, prodüksiyona faydadan çok zarar getirebilirler.
Deneyimli yapımcı Timur Savcı ise Kösem Sultan'ın en büyük rakibinin Hürrem Sultan olduğunun farkında görünüyor. Bu nedenle 'mirasyedi' gibi davranmayıp çıtayı yükseltmek için maddi, manevi her türlü fedakarlığı göze almış. Bu özen, daha ilk fragmandan belli oluyor. Yine de televizyon sathının son derece kaygan bir zeminden oluştuğu ve en küçük hatayı affetmediği de akıllardan çıkarılmamalı. Hele geride Kurt Seyit ve Şura gibi dev bir hüsran örneği varken...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA