Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Top 10

Ne Tarkan, ne Demet, ne Hande... Şu anda yayınlanan en güzel müzik klibinin altında Jandarma Genel Komutanlığı'nın imzası var.
Haber bülteninde izledim, gözlerim dolu dolu olarak... Komutanlık, Dağlıca'da şehit düşen askerlerimizin anısına bir klip hazırlamış. Sözleri Kemal Çiçek, müziği ve yorumu Özlem Üngör, düzenlemesi Yarbay Burak Aksoy, kaydı ise Başçavuş Engin Arslan'a ait eser herkesi duygulandırıyor. Yüreklere ince ince işleyen enfes bir melodi. Sözleri de son derece anlamlı. Bir de kahraman Mehmetçiğin o dağlarda nasıl zorluklara göğüs gerdiğini anlatan birbirinden etkileyici görüntülerle birleşince Dağlıca'dan yürek dağlayan bir klip çıkıvermiş.
Allah bir daha hiçbirimize böyle klipleri hazırlatmasın. İzlerken hiçbirimize bunca gözyaşı döktürmesin. 'Top 10' denildiğinde aklımıza obüs değil, müzik klipleri listesi gelsin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA