Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Şipşak olunca...

Rafet El Roman'ın beste değil de 'büyü' yaptığına inanıyorum. Bugüne kadar yaptığı hemen her bestenin listelerde zirve yapması başka bir şey ile ifade edilemez çünkü...
Ancak Rafet'in son şarkısı 'Şipşak' tutmadı. Ünlü şarkıcı, TV 8'deki Aramızda Kalmasın programına verdiği röportajda özeleştiri yapıp son şarkısının tutmadığını, hiç talep görmediğini açık yüreklilikle anlatıyordu. Şarkısına internette 'tık' satın alan, satmayan albümleri için cebinden bandrol alıp çok satmış gibi gösteren bazılarının yanında Rafet'in samimiyetini ve özgüvenini doğrusu takdir ettim. Peki 'Şipşak' niye tutmadı? Bence nakaratı yüzünden. Ne diyordu orada Rafet? "Sen ufaksın, anlamazsın, aşk dediğin gelip geçer. Sen safsın, duygusalsın, üzüldükçe içine çeker..." Romantik şarkıların efendisi olarak adlandırılan biri bu sözlerle şimdiye kadar söylediklerini yalanlamış olmuyor mu? Romantizm ve saflığı, erdem değil 'zaaf' olarak göstermek; şairin, bestecinin önce kendine ihaneti değil mi? Bir de internetten şarkı indiren, müzik marketten albüm alanların yüzde 70'inin 13-14 yaşında kız çocukları olduğu düşünülürse, onlara hitaben 'Sen ufaksın, anlamazsın' demek, alınganlık yaratmaz mı?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA