Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Beynimizi kemiren kurtlar

Seyirci, Kurtlar Vadisi: Pusu'yu çok özlemiş. Seyretmeyi de, eleştirmeyi de...
Okurumuz Levent Dursun da ilk bölümle ilgili sert eleştiriler sıralamış: "Merhaba Yüksel Bey. Kurtlar Vadisi: Pusu'nun yeni sezondaki ilk bölümünde gördüğüm bazı akıl almaz sahneleri sizinle paylaşmama izin verin, yoksa delireceğim...
1- Güllü Erhan'ın kopan eli, yerine nasıl geldi; hepimiz merak içindeyiz.
2- Zodyak bota bariz şekilde mermi isabet etti ve bot delinmedi bile!
3- Timur vurulup tekrar ayağa kalkıyor ve Polat'ın odasında tim lideri ile kavgaya tutuşuyor. O sırada bedenen orada ama ruhen orada olmayan bilgisayarcı, kafasını çevirip bakmıyor bile. Sonra Timur silahı eline geçirdiğinde ilk yapması gereken şey; o adamı vurmak olmalıyken, elinde silah olmayan ve bilgisayara bakmakta olan adamı vuruyor. Aynı anda kendisi de öldürülüyor.
4- Bir laptop ile arada hiçbir bağlantı olmadan, Polat'ın güvenlik kamerası görüntülerine ulaşılabilmesi ve tabii ki bir cep telefonu ile de KGT'nin (Kamu Güvenliği Teşkilatı) yerinin tespit edilebilmesi şu soruyu akla getiriyor: Hangi kamu güvenliği; siz daha kendinizi koruyamıyorsunuz.
5- Kıbrıs'ta saatlerce rastgele ortalığa ateş etmenin de ne kadar basit olduğunu öğrendik.
6- Aynı zamanda bir türlü güneşin doğamadığı Kıbrıs'ın durumu da ayrı bir konu. Akşam yemeğinde Cahit, yolda Cahit, evde Cahit, uçakta Cahit, Kıbrıs'taki kovalamacada Cahit... Hepsi aynı akşam...
7- Son olarak akşamın bir saatinde kapkaranlık denizde mağaraya gitmek için Polat'a baskı yapan, zincir takılınca suya girmek isteyen Polat'a engel olup 'Bırak şimdi Polat gece gece, tamam vazgeçtim, sabah gündüz gözü ile bakarsın' diyemeyen güya savcı karısının ölümüne üzülmesin Polat hiç...."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA