Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Çarkıfelek niye kalktı?

Star TV'nin iddialı yarışması Çarkıfelek ani bir kararla yayından kaldırıldı. Bayramda tüketilen 'stoklardan' sonra yarışma bir daha ekrana gelmeyecek.
Bunda iki hafta önce bir okurumuzun bu köşede 'görsel belgeleriyle' ortaya koyduğu ve 'Mehmet Ali Erbil, yeni sevgilisini hostes yapmak için eskisine yol verdi' diye özetlenebilecek iddiasının rolü var mı bilmiyorum. Eğer öyleyse, her daim Türkiye'nin en başarılı şovmeni olarak nitelediğim Mehmet Ali Erbil dostumuzun bir kez daha şapkasını önüne koyup düşünmesi, kariyerini bu kadar çabuk harcamamak için aynı hatalara nasıl olup da tekrar tekrar düştüğünü analiz etmesi gerekiyor. Zira atalarımız boşuna dememişler, 'Eline, diline, beline hakim ol' diye...
Eğer reytingleri hiç de fena olmayan Çarkıfelek'in yayından kalkmasının sebebi bu değilse, akla iki ihtimal daha geliyor. İlki, ülkenin dramla yüklü gündeminin bu denli neşeli bir yarışmayı kaldıracak konjonktüre sahip olmaması.
İkincisi, çok para harcanan yeni dizilere yayın akışında yer açabilmek için Çarkıfelek'in feda edilmesi.
Sebebi her ne olursa olsun, sonuçta Çarkıfelek artık yok. Ama feleğin çarkı dönmeye devam edecek. Ders almayanları, 'merkez kaç kuvveti' ile uzağına savurarak...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA