Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bize böyle 'Çoban' lazım!

Kim o çoban? Kasımpaşaspor-Çaykur Rizespor maçından sonra Lig TV'nin, teknik direktör Rıza Çalımbay ile yaptığı röportajın ortasına dalıp yaptığı hatalar nedeniyle her iki takımdan, federasyondan, hakem komitesinden ve sporseverlerden özür dileyen, karşılaşmanın hakemi Deniz Çoban...
Seni öyle özlemiştik ki koca yürekli adam...
Bu ülkede onlarca kişinin öldüğü faciaların ardından kılını bile kıpırdatmayan, bırakın istifa edip gitmeyi, özür bile dilemeyen genel müdürler, bürokratlar varken, ilk kez bir 'sorumlu' çıkıp milyonların önünde, üzdüğü, mağdur ettiği herkesten özür diledi. Nasıl da iyi geldin bize biliyor musun Deniz Çoban!
Maçtan sonra soyunma odasında görüntüleri izleyip verdiği kararlardan büyük pişmanlık duyan hakem şöyle dedi: "Çok üzgünüm.
Kendimle ilgili kısa sürede bir karar vermem gerektiğini de düşünüyorum. İki taraftan da özür diliyorum. Bir hakemin yapmaması gereken bir şeyi yaptığımın çok net farkındayım.
Gelip konuşmak istedim.
Kimsenin yapmadığını yaptım.
Belki kariyerimin sonuna doğru geliyorum ama iki takımdan da özür diliyorum."
İlk kez bir 'sorumlunun' istifa etmesini istemiyorum.
Sakın Deniz Çoban, sakın hakemliği bırakıp düdüğünü duvara asmaya kalkma.
Eğer öyle yaparsan, bu ibretlik olay seninle birlikte unutulup gidecek.
Ama mesleğine devam edersen, seni her gördüğümüzde bu ülkede sorumluluk üstlenip hatasını kabul ederek özür dileyebilen yöneticiler olduğunu hatırlayacağız.
Bizler tabii ki koyun değiliz. Ama birileri 'çobanlık' yapacaksa, hiç olmazsa Deniz Çoban gibi olsun...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA