Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kurtlar Vadisi’nin yeni kanalı

Kurtlar Vadisi: Pusu'nun 14'üncü yılında 'kanalsız' kalacağını doğrusu kimse tahmin etmiyordu. Ancak Vadiseverler için durum o kadar da umutsuz değil. Edindiğim istihbarata göre; bu sezon dizinin eski bölümlerini satın alan ve hafta içi her gün yayınlayan 360 kanalı, yeni bölümler için de yapımcı Pana Film ile yoğun bir şekilde temaslarını sürdürüyor. Eğer fiyat konusunda bir anlaşma sağlanır, dizinin maliyetini hafifletecek bir de sağlam sponsor bulunursa, Kurtlar Vadisi bu sezon 'Darbe' alt başlığı ile 360 ekranlarına gelebilir.
Diğer yandan, eski bölümleri 360'a kaptıran Beyaz TV'nin Söylemezsem Olmaz programı ile Pana Film arasındaki polemik, mahkeme salonlarına taşınıyor. Vadi'nin yapımcıları, dizi aleyhine adeta bir kampanya başlatan programla ilgili 'ölümle tehdit ve iftira' suçlamasıyla mahkemeye gitmeye hazırlanıyor.
Söylemezsem Olmaz'da geçen hafta Kurtlar Vadisi'nin eski bölümlerinden birindeki mezarlık sahnesinde 'Erdoğan Ailesi' yazısı manidar bulunmuş, yapımcıların 15 Temmuz'dan aylar önce 'Kurtlar Vadisi: Darbe' ismini satın alarak film projesi hazırladığı ileri sürülmüş, bu nedenle dizinin artık yeni bölümlerinin çekilmesinin 'imkansız' olduğu iddia edilmişti.
Pana Film'den yapılan açıklamada ise söz konusu mezarlık sahnesinde hiçbir mezar taşı ile oynanmadığı, görüntülerin gerçek olduğu, program ekibinin haber yapmak için gittiği mezarlığın ise çekimlerde kullanılan mezarlık olmadığı, durumun 'sahte delil üretmek' anlamına geldiği belirtildi. 'Kurtlar Vadisi: Darbe' filmi için alınan isim hakkının ise daha önce siyasiler tarafından 'darbe' olarak nitelenen 17- 25 Aralık olaylarını kapsadığı iddia edildi. Açıklamada ayrıca program yorumcularından Nihat Doğan'ın kendilerini alenen ölümle tehdit ettiği vurgulanarak adli yollara başvurulacağı ifade edildi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA