Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kürk Mantolu Madonna

tv8'deki Aramızda Kalmasın programında yorumculardan Funda Özkalyoncuoğlu'nun kırdığı pot, iki günde memleket meselesi haline geldi. Sabahattin Ali'nin romanı 'Kürk Mantolu Madonna'nın filminin çekileceği ve Beren Saat'in 'Madam Puder'i canlandıracağı haberi üzerine sevgili Özkalyoncuoğlu, romandaki 'Madonna'yı, ünlü şarkıcı Madonna sanıp diğer yorumcular Jess Molho ve Sena Keçeli ile beraber bir süre ahkam kesmeye devam etti.
Aslında bu, bizim bu köşede kenar süsü olarak kullandığımız Gaf Kürsüsü kutusunun çerçevesi ile sınırlı sıradan bir pottan başka bir şey değildi. Ama kadıncağızı hemen linç etmeye soyundular. Twitter sallandı, sosyal medya kilitlendi filan... Sanırsınız oraya yorum yazıp Özkalyoncuoğlu'nu aşağılayanların alayı, Sabahattin Ali külliyatını yalayıp yutmuş. Bir oran verecek değilim ama Özkalyoncuoğlu'nun üzerine çullananların büyük çoğunluğu, eğer olay patlamadan Sabahattin Ali'nin 'Kürk Mantolu Madonna'sından haberdar ise bileklerimi keserim! Evet, televizyonda yorum yapanların biraz daha hazır ve donanımlı olmaları gerekiyor. Ama sosyal medya sayesinde hepimiz sanal birer cellat olduk. Sabah kalkar kalkmaz, 'Bugün kimi idam edelim?' diye içimizdeki dar ağaçlarını boş bırakmamak için kurban aramaya başlıyoruz. Sakın üzülme tonton ve bonbon Funda, üç güne kalmaz yeni hedef bulup seni unuturlar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA