Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Parayla vatan satanlar

Kanal D'nin yeni dizisi 'Vatanım Sensin' daha çekilmeden önce, 'Halkımız, örnek çift Halit Ergenç ile Bergüzar Korel'i başka dizilerde başka başka insanlarla öpüşürken görmeyi kaldıramıyor. İkisinin sevgili olarak görüneceği bir dizi iş yapar' diye yazmıştım. Perşembe gecesi mutlulukla gördüm ki, bu öngörüm havada kalmamış.
Prodüksiyon, oyunculuk ve yönetmenlik açısından belli bir seviye tutturan dizinin ilk bölümdeki en büyük handikabı, temposunu sıkça kaybetmesiydi. Ama Taylan Kardeşler'in bu sorunu kısa sürede çözeceğine inanıyorum.
Bu arada, bir Türk subayının saf değiştirip Yunan ordusuna katılmasıyla ilgili herhangi bir tarihi kayda rastlamadım. Ama para uğruna vatanını satanlara tarihimizde sıkça rastlanıyor ne yazık ki... Bunun son örneğini de 15 Temmuz gecesi yaşamıştık. Ata'sının doğduğu şehir Selanik'i, iki sandık ziynet eşyasına Yunan'a peşkeş çeken Miralay'ı görünce, aklıma 17 Temmuz sabahı elleri kelepçeli olarak Emniyet'in merdivenlerine dizilen hain generaller geldi. Dini, imanı, vatanı para olanlara bir kez daha lanet olsun!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA