Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Seyirci dert küpü

Günlerden cumartesi ve her hafta olduğu gibi seyircinin bu köşeye içini dökme günü...
Belki fazla iyimser bir düşünce ama televizyonla ilgili şikayetlerin yoğunlaşmasını, 'sektörün geriye gitmesine' değil, 'seyircinin giderek daha bilinçli bir tüketici haline gelmesine' bağlamak istiyorum.
Okurumuz Sami Dayangaç da şikayet ve tespitlerini, sektöre yön verenlerin dikkatine sunmuş:
"İyi geceler Yüksel Bey; sıkı bir okurunuz olarak kendimce tespit ettiğim birkaç hususu bilgi ve takdirlerinize sunuyorum.
Başta NTV olmak üzere istisnasız tüm haber kanalları, majör televizyonların haber bültenleri de dahil, görüntünün üzerine kocaman bant koyuyorlar. Asla altını göremiyorsunuz. Lütfen bir bakın.
Lig TV adını değiştirdi ama ne yazık ki görüntü, yorum ve anlatım kalitesi geriledi. Pozisyon biter, futbolcu tükürene, balgam çıkarana kadar takip edilir, neden? Bu iğrençliği görmek zorunda mıyız? Lig TV'de büyük takımların maçlarını yorumlayanlar zaten bir âlem.
Bir de adını bilmediğim gözlüklü biri var, yeni şeyler söyleme adına Cübbeli Ahmet gibi uyduruyor. 'Kesici stoperler' gibi. Stoperin başka neyi varsa...
Lüzumsuz konuşmasalar, tükürene kadar takip etmeseler olmaz sanki. Hiç mi yabancı maçları izlemez bunlar? Ağız ishali olmuş gibi konuşmasalar olmuyor mu?"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA