Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İsyanımdır!

İzdivaç programı adı altında evlilik müessesinin kutsallığını 'SGK'sı var mı?' sığlığına indirgeyenlere, tüm yasaları ayaklar altına alıp izleyicileri reklam kemendiyle boğanlara, haber bültenlerinde şehit ailelerinin acısından reyting damıtanlara, sunduğu bültende PKK'ya teşekkür eden anchorman'lere ceza yok, neredeyse her hafta bir azılı suçluyu adalete teslim eden Müge Anlı'ya RTÜK'ten 1 milyon 300 bin lira ceza ha! Hadi oradan!
Peki Müge ne yapmış? Seri katili Yunan adalarına kaçırmamak için aralarında anlaşan insan kaçakçılarından birini telefonla canlı yayına bağlamış.
Eğer içinde toplumsal bir fayda varsa, devletin görevlileri bile gerekirse en azılı katillerle İmralı'da, Kandil'de görüşüyor. Hatırlatırım!
Bir de...
RTÜK'e o şikayeti yapan CHP'li milletvekili, Meclis'teki sıra arkadaşının devlete ödettiği 1 milyon 200 bin liralık telefon faturasını nereye şikayet edecek, onu merak ediyorum!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA