Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Beni tebrik etmeyin kardeşim!

Geçen haftanın en çok tartışılan konusuydu. İki kelam da ben etmeden yapamadım.
Yıllık 1 milyon 800 bin liralık iletişim harcaması. Yeni yılın ilk ayında 800 bin liralık bir harcama daha... CHP'li milletvekili Elif Doğan Türkmen'in TBMM'ye ödettiği bedel bu. Aslında TBMM dediğiniz, biziz. Yani bu para bizim, hepimizin cebinden çıkmış.
Ne yapmış Elif hanımefendi?
Adana'daki seçmenlerine yılbaşında tam 1.5 milyon tebrik kartı göndermiş!
Yahu birincisi, dünya tebrik kartını unutalı 30 yıl oluyor. Çok nostalji meraklısı biriysen, cebinden parayla kart satın alıp yine cebinden posta ücretini ödeyerek ya da kapı kapı dolaşarak dağıtırsın o kartları. Yok eğer değilsen; hem paramızı, hem ülkenin ormanlarını telef etmeden, kendi sosyal medya hesaplarından tebrik mesajı yayınlarsın, olur biter. Ama yok...
Devletin malı deniz, yemeyen domuz ya; o da sallamış kaşığı haram sofrasına... Meclis Divan Üyesi olarak 'sınırsız iletişim harcaması' maddesinden yararlanmış! A Haber'de yayınlanan listeye göre, iletişim harcamasında CHP'li vekiller ilk üç sırayı paylaşmış. Vekillerin toplam iletişim harcamalarında CHP'liler yüzde 70'lik paya sahipmiş. Demek ki, bunlar bir gün iktidara gelse, devletin önemli makamlarına otursa, sınır filan tanımayacaklar!
Aslında sözüm sadece CHP'ye değil, vekilimiz olarak Meclis'e gönderdiğimiz herkese... Siz benim paramla, sağa sola tebrik kartı gönderip hava atacak, imajınızı cilalayacak, sözde yeni seçmen kazanacaksınız, öyle mi? Millet, çok yazar diye gurbetteki anasını, babasını, eşini, çoluğunu çocuğunu aramaktan imtina ederken hem de... Emekli Mehmet Amca, yokluktan askerdeki oğluna telefon kartı gönderemezken, siz 13 ayda 2 milyon lirayı 'iletişim harcaması' diye bize fatura edeceksiniz ha!
Sakın ola ki içinizden biri bana yılbaşı, bayram seyran kartı göndermeye kalkmasın. Burada ifşa eder, hıncımı ondan çıkartırım, ona göre...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA