Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İşte benim sinirim!

Geçen hafta tv8'de yayınlanan 'İşte Benim Stilim'in stüdyosu fena karıştı. Yarışmacılar Selin Ençok ile Niran Yalaz'ın arasında yaşananlar, tartışma ve kavganın ötesine geçip adeta bir 'toplu sinir krizine' dönüştü. İkilinin kavgası güçlükle önlenirken, olan bitenden etkilenen Deniz adlı yarışmacı ise oturduğu yerden saçlarını yolmaya başladı.
Daha önce de pek çok kavga ve tartışmaya sahne olan programın jüri üyelerinden Nur Yerlitaş ve Kemal Doğulu da ağır depresyona girmiş, hatta Doğulu evinde kanlar içinde bulunmuştu.
Programın çekildiği stüdyonun havalandırmasına bir göz atmakta fayda var. Biri ufaktan sinir gazı filan veriyor olabilir. Yok eğer değilse, uzman psikolog ve psikiyatrlar programı ciddi şekilde mercek altına alsınlar. Zira bundan daha gerçekçi bir laboratuvar bulamazlar!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA