Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘Hangi moloz döktü?’

Yukarıdaki ifade, Show Ana Haber'in verdiği bir çevre haberinin başlığıydı. Dakikalar boyunca öylece ekrana asılı kaldı. İHA'nın yaptığı haber, 4 lira fazladan para ödememek için molozları, belirlenen alan yerine Belgrad Ormanları'na boşaltan hafriyat kamyonlarını anlatıyordu. Hemen her kanalın bülteninde yer aldı ama Show TV, attığı başlıkla haberin içine bir de 'yorum' kattı. Ancak o yorum, mahalle aralarında sıkça rastladığımız 'Buraya çöp döken eşektir' sığlığında seyirci ile buluştu. (Aslında tüm eşek ırkına özür borçluyuz. Zira ben kendi çöpünü alıp da komşusunun evinin önüne atan bir hayvancağıza henüz rastlamadım.)
Aslında İstanbul'un akciğeri Belgrad Ormanları'na çöp dökenlere 'moloz' demek de onları taltif etmek yerine geçiyor. Çünkü zemini bataklık olan üçüncü havalimanı, dolgu amacıyla oraya dökülen molozların sayesinde yükseliyor. Yani 'moloz' bile gerektiğinde işe yarıyor. Peki ya o kendini bilmez bazı şoförler?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA