Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Zorla ‘İçerde’ kaldılar!

Bu hafta Show TV'nin 'İçerde' dizisindeki buzhane sahnesini gülümseyerek izledim. 'Sarp' ile 'Mert', bir soğuk hava deposunda kilitli kaldılar. Uzun süre ne yapacaklarını bilemeden koşturup durdular. Sonunda tam donmak üzerelerken havalandırma kapağından kaçmayı akıl ettiler.
İyi de, hem fan ünitesi, hem de sistemin şalter ve sigortalarının bulunduğu dolap odanın içinde açık seçik görülüyordu. Yapacakları şey basitti: Dolabın kapağını açıp şalteri indirmek ya da sigortaları çıkarmak. Yok eğer bunu beceremiyorlarsa, o et çengellerinden birini alıp soğuk hava üfleyen pervanelerin arasına sokmak ve elektrik motorunu yakarak, sistemi durdurmak...
Onlar donmaktan son anda kurtuldular ama ben bu yeteneksizlik ve akılsızlıkları karşısında doğrusu donakaldım. Sanırım, izleyiciyi heyecanlandırıp reytingi yükseltmek istediler!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA