Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dizi ‘İçerde’, aklımız dışarıda!

Okurumuz Halit Ateş, İçerde dizisinin bu hafta yayınlanan bölümünü, deyim yerindeyse 'çatır çatır' eleştirmiş:
"Yüksel Bey merhaba, yazılarınızda yaptığınız yorumlar, eleştiriler ve tespitlerle hislerimize tercüman oluyorsunuz. Benim de dile getirmek istediğim bazı şeyler var. İçerde dizisinde çaylak komiser Mert'in kıdemli komiserlere takım lideri getirilmesi yanlışından dönüldü ve yerine Sema Komiser atandı. Fakat Sema Komiser sadece araba reklamı yapmak için dizide bulunuyor, başka herhangi bir faaliyetini göremedik.
İkinci olarak, dizinin son bölümünde buzhanede mahsur kalan iki kardeş donmaktan son anda kurtuldular.
Buzhanenin içerisinde bulunan elektrik tertibatına hasar vererek soğutucunun çalışmasını durdurabilirlerdi, yapmadılar. Daha aksiyonlu bir kurtulma yöntemi tercih ettiler. Ayrıca ülkemizde galiba tüm buzhanelerde jammer teknolojisi mevcut. Zira tüm dizilerde orada mahsur kalan kimsenin telefonu çekmiyor. Bir de bölümün sonuna doğru yakaladıkları azılı bir suçluyu ellerini kelepçeleyerek arka koltuğa oturtuyorlar, Mert Komiser de adamın şoförlüğünü yaparak karakola gidiyor. Eskiden olsa adamın yanına iki kişi daha otururdu kaçmasın diye. Günümüzde demek ki suçlular bir kez yakalandı mı artık kaçmak istemiyorlar. Söyleyeceklerim bu kadar. İlginize teşekkür ederim."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA