Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu da ‘Survivor’ travması

'Survivor', zaten dünyanın en zor televizyon yarışmalarından biriydi. Acun bu sezon şartları iyice zorlaştırdı. Öyle olunca da yarışmacılardan biri, daha dört haftayı tamamlamadan, sokak tabiriyle 'kayışı koparttı...'
Aslında 'dağ gibi' delikanlıydı ABD'den gelen Eser West. Dörtlü Kıbrıs yarı finalinin de en güçlü adaylarından biri olarak gösteriliyordu. Ama çocuktaki 'tuhaflığı' fark etmemek mümkün değildi. Sinir krizleri geçiriyor, çenesine ve hareketlerine bir türlü hakim olamıyor, sürekli kavga ve tartışmaların orta yerinde bulunuyor, düşüp düşüp bayılıyordu. Acun, Acil Durum Konseyi'ni topladı ve Eser'in açlığa dayanamadığı için kendi isteğiyle yarışmadan ayrıldığını duyurdu. Meğer Eser'in durumu, bizim gördüğümüzden daha vahimmiş. Gitme kararının ardından yayınlanan videolardan anladık ki, gitmesi hem kendisi, hem de adadakiler için en hayırlısı olmuş.
Yıllardır 'Adada yarışmacılara gizliden gıda yardımı yapılıyor, kahveleri veriliyor, sigaraları ikram ediliyor' türünden dedikodular da, sanırım Eser West olayıyla sona erecektir. Öyle olsa, yarışmanın reyting jeneratörlerinden Eser West feda edilmez, 'bir şekilde' adada tutulurdu değil mi? Belli ki 'Survivor travması' başka bir şeye benzemiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA