Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Önüm, arkam, sağım, solum reklam

Uzun reklam kuşaklarını kimse izlemiyor ya; reklamcılar da dizilerin, programların neresine, nasıl reklam sokuşturacaklarını bilemez hale geldiler. Neredeyse her hafta bu konuda muhteşem bir yaratıcılığa(!) imza atıyorlar.
'İçerde' dizisinin son bölümünde ekranın altında bir bant reklam yazısı belirdi: 'Belki 'Yusuf Müdür' görmeyebilir ama biz 'Mert'i gözünden tanırız...' Bilmeyenler için açıklama: 'Yusuf Müdür', bir azılı mafya babasını yakalamak için uğraşan, bunun için mafyanın içine adamını ('Sarp') yerleştiren ama kendi ekibi içindeki köstebekten ('Mert') haberi olmayan polis müdürü. Banka reklamı da işte buradan hareket etmiş. Müşterisini 'göz tarama teknolojisi' ile tanıyan yeni sistemini tanıtmak için 'İçerde' dizisinin senaryosuna balıklama dalıvermiş!
Yakında senaristler, reklam metin yazarları arasından seçilecek. Hangi senaryonun dizi olacağını belirlemek için reklam ajansları arasında 'konkurlar' düzenlenecek. Benden söylemesi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA