Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Diziden hayat dersleri

Amsterdam'dan yazan Nurdan isimli okurumuz (soyadını belirtmemiş) kaliteli bir yapım olmasına rağmen, ne yazık ki gölgede kalan FOX'un 'Kalbimdeki Deniz' dizisiyle ilgili önemli saptamalarda bulunmuş:
"Selam Yüksel Bey, her zaman olduğu gibi yazılarınızı severek takip ediyorum. Hıncal Uluç, siz ve Ayşe Özyılmazel'in köşelerinizden birbirinizle atışmalarınızı da gülerek, zevkle okuyorum. Dün en sevdigim ve izlediğim tek dizi olan 'Kalbimdeki Deniz'de rastladığım iki sahneyi, 'Bunu Yüksel Bey mutlaka köşesinde yazmalı' diyerek izledim. Adeta topluma sesleniyorlardı. Birincisi; adamın, hasta karısını görmesine izin vermeyen doktora kaba davranışı üzerine etraftakilerin ona verdiği tepkiydi. Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin giderek arttığı bugünlerde resmen bize ders vererek, 'Doktorlarımız başımızın tacı' denildi. İkincisi; maalesef kadına taciz konusuydu.
'Murat' ve 'Deniz'in arabadaki konuşması yine topluma seslenişti.) 'Tacize uğrayan kadınlar utanmasın, başınız dik dursun' deniliyordu. Ben yarım yamalak, Avrupa'da doğmuş büyümüş biri olarak yazdım, kusura bakmayın. Siz düzeltir, koyarsınız köşenize, tabii isterseniz.
Çok selamlar..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA