Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sabriye’nin zor anları

Acun Ilıcalı'nın 'Survivor' ile 'O Ses Türkiye'yi birleştirdiği 'Söyle Söyleyebilirsen', bu yıl da evlerimize neşe ve eğlence taşıdı. Bir kez daha gördük ki, memlekette her 15 kişiden en az üçü, yıldız olabilecek derecede şarkı söyleme yeteneğine sahip.
Ve yine gördük ki, her beş kişiden beşi, bir şarkı yarışmasında jüri üyeliği yapacak kadar bilge(!) Bu yılın içimizden çıkan süper starları Adem, Furkan ve Pınar'dı.
Onların değerini arttıran ise Serhat Akın ve Elif gibi yanlış notaları kurşun gibi kulağımıza kulağımıza sıkanlardı...
Adem, Furkan ve Pınar'ın finale kaldığı yarışmayı, 'profesyonel şarkıcı' Furkan'ın kazanması sürpriz olmadı.
Jüri üyeleri Mustafa Sandal ve eşi Emina'nın sempatik yorumlarına, Fatih Terim hocamızın ince esprileri de eklenince ortaya son derece eğlenceli bir şov çıktı. Hocamız, daha yarışma başlamadan sadece ada macerası sırasındaki bağırmalarına bakarak Adem'i favori göstermişti ve yanılmadı.
Demek ki hocamızın yıldız avcılığı sadece yeşil sahalarla sınırlı değil.
Gecenin gafı ise Sabriye'den geldi. Sabriye, Gelevera Deresi'ni okumaya hazırlanırken "Bu şarkı size gelsin Fatih Hocam" dedi. Ama gözü şarkının sözlerine ilişince, "Yok yok, gelmesin hocam" diyerek geri vitese taktı. Peki neydi türkünün sözleri? Hatırlayalım:
'Koyverdun gittun beni Allah'undan bulasun / Kimse almasun seni yine bana kalasun...'

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA