Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

15 Temmuz kısa filmlerle anlatılacak

Çekmeköy Belediyesi iki yıldır harika bir sanat etkinliğine önderlik ediyor. Bu yıl ikincisi düzenlenecek Uluslararası Kısa Film Yarışması'nın teması ise 'İhanet ve Direniş-15 Temmuz' olacak. Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz'ın proje sahibi olduğu uluslararası kısa film yarışmanın jürisinde; yönetmenler Mustafa Şevki Doğan ve Mesut Uçakan, Sosyolog Erol Erdoğan, ünlü oyuncular Turgay Tanülkü ve Hakan Boyav, gazeteciler Metin Yüksel ve Meryem İlayda Atlas yer alıyor. Senaryo, yönetmenlik, kurgu, kameraışık ve film adı olarak beş konu başlığında verilecek olan ödüller, 13 Temmuz gecesi bizzat Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden sahiplerini bulacak.
Ana sponsorluğunu Turkuvaz Yayın Grubu'nun üstlendiği yarışmanın 19 Ocak'ta başlayan başvuru süreci, 2 Haziran'da sona erecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA