Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kim öle, kim kala?

Show TV'nin 'İçerde' dizisi iki hafta sonra final yapacak. Sona doğru herkesin aklında aynı soru var: Kim ölecek, kim kalacak?
Dizinin hikayesini aldığı 'Köstebek' filminin finalinde her iki kardeş de ölüyordu. Bakalım bizim senaristler, 'Sarp' ve 'Mert'in her ikisine birden kıyabilecekler mi? Ama iki kardeşe bunca kötülüğü yapan, onlara hayatı zehir eden 'Kebapçı Celal'in hayatta kalma ihtimali neredeyse yok gibi. Bir de 'Alyanak' var ki, nükleer felaketlerde bile sağ kalan hamam böceklerini anımsatıyor.
'Celal'in kızı 'Melek', en büyük hasmı 'Kudret' ve hatta onun sağ kolu 'Handan' bile öldü ama bu toz duman içinde bizim 'çakal' 'Alyanak' sağ kalmayı başardı. Bakalım çekirge daha ne kadar sıçrayacak...
Bu arada dizinin yeni bölüm fragmanında 'Sarp' ile 'Mert'in, 'Alyanak'ın eline düştüğünü gördük. 'Alyanak' ikisine bakıp, "Bu işin sonu hiç de hayırlı bitmeyecek..." dedi. Finale bir atıf mı, yoksa seyirciyi ters köşeye yatıracak bir hamle mi, hep birlikte göreceğiz...
Haa, az daha unutuyordum... Bir de 'tetikçi' 'Davut' var. Onu (Barış Kocaoğlu) en son Göztepe'nin zaferinin ardından sahaya atlayıp Yılmaz Vural'ın boynuna sarılırken gördüm. Yani artık ölse de gam yemez!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA