Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sezonun en farklı dizisi

Bu sezon üç diziyi 'tek bölümünü kaçırmadan' izledim. Yani sadece 'televizyon eleştirmeni' olduğum için değil, gerçekten de keyif aldığım için takip ettim onları. 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz', 'Aşk ve Mavi', 'İçerde'... İlk ikisinin atv'den çıkması tesadüf değil. Atv bu sezonki doğru tercihleriyle 'Dizi atv'de izlenir' sloganını yıllar sonra yeniden canlandırdı.
'Aşk ve Mavi'nin bunlar arasında farklı bir yeri var. Çünkü kulvarı yok... Dram desem değil, polisiye hiç değil, güldürü dizisine yakın ama tamamen o kulvarda da değil. İçinde cinayet de var, entrika da, bol bol kahkaha da. Sanki her hafta aynı isim altında bir başka dizi izliyor gibisiniz. İşte bu çok renklilik, aynı tür dizilerden bıkıp usanan benim gibileri ekran başına çekti. Bu arada sürprizli senaryosu, muhteşem diyalogları, özenli rejisi ve kurgusu ile beraber en küçük karakterin bile sıra dışı oyunculuk yetenekleriyle ekrana taşınıyor olması tiryakilik yarattı.
'Aşk ve Mavi', cuma gecesi herkesi merakta bırakan bir finalle noktalandı. Hamile olan 'Mavi' merdivenlerden aşağı yuvarlandı. Ölecek mi, kalacak mı, yoksa bebeğini mi düşürecek belli değil. Ağabeyi 'Cemal'in yumruğuyla baygın halde tekneden denize düşen 'Ali'nin akıbeti de belli değil. Öyleyse, gel yeni sezon geeel!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA