Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Müge Anlı ‘hat-trick’ yaptı

Öncelikle futbola uzak duran okurlar için 'hat-trick'in ne olduğunu açıklayayım: Bir futbolcunun aynı maçta üç gol birden atması demek. Atv'nin gündüz kuşağındaki amiral gemisi 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' de geçenlerde hat-trick yaptı. Nasıl mı? Sadece 24 saat içinde üç kayıp kişiyi birden bularak...
Anlı ve ekibi, ailesinin iki yıldır kayıp olarak aradığı 20 yaşındaki Habibe Sancak'ın, kayınpederi tarafından para karşılığında başka bir adama satıldığını ortaya çıkarttı. Olayın üzerinden saatler geçmeden bu kez Hacı adında bir adam tarafından kaçırılan 13 yaşındaki Sümeyye Mine Gökçe salıverildi. Onu kaçıran kişi, olayın Müge Anlı'ya aksettiğini görünce korkup eyleminden vazgeçmişti.
Bir gün bile dolmadan bu kez de yetiştirme yurdunda kalırken haber alınamayan ve 19 gündür kayıp olan Muhammed Mustafa Karataş, bir izleyicinin ihbarı sonucu bulundu.
Görünen o ki, Müge Anlı'nın bu müthiş rekoru öyle kolay kolay kırılacak gibi değil. Bu arada Müge'nin müthiş başarısı, yapımcıların da iştahını kabartmaya devam ediyor. Ekrana neredeyse her ay yeni bir reality şov programı taşınıyor. Bu zincire eklenen son halka ise Show TV'de Zeliha Saraç'ın sunmaya başladığı 'Gece Hattı' oldu. Yani bugüne kadar 'matine' olarak izlediğimiz cinayet ve kayıp hikayelerinde 'suare' dönemi de başladı. Ne yazık ki, üzerinde yaşadığımız topraklar tüm bu programları ve haber bültenlerini kolayca besleyecek kadar bereketli(!)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA