Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Tam Tarkan’lık şarkı

Bilirsiniz, Tarkan şarkıları sibobu bozulmuş düdüklü tencere gibidir. Pişer pişer, öyle patlar. Ama bu sefer içinde yeterli basınç olmadığı için patlamadı sanırım. Eskiden Tarkan albümü çıktığında sokakta başka müzik duyamazdınız. Şimdi öyle mi? Albümün içinde 'hit' olacak bir şarkı olmadığı için radyolar bile neredeyse 'kerhen' çalıyor.
Şarkı seçimi önemli. İyi beste ise şimdilerde aslanın ağzında. Yeğenim Berk, facebook sayfasında şöyle yazmış: 'Tarkan albümü diye aldım, içinden Demet Akalın şarkıları çıktı.' Tespiti çok doğru. Zira 44 yaşındaki megastarımız Tarkan, müziğini ergenleri cezbetmek için haddinden fazla esnetmiş.
'Tam Tarkan'lık şarkı'ya ise cumartesi akşamı Kanal D'nin yeni yarışması 'İrem Derici İle Eğlenmene Bak'ta rast geldim. Sevgili Metin Arolat'tan özür diliyorum; o şahane şarkıyı ıskaladığım ve geç keşfettiğim için. 'Vay Vay Vayy', tam bir Tarkan şarkısı. İçinde kan kaynatan ritimler ve inceden inceye Türk sanat müziği renkleri var. Tarkan eğer bu şarkı ile çıksaydı, şimdi her yerde onu dinliyor olurduk.
Üzgünüm. Her zamanki gibi 'Kral çıplak' demek yine bana düştü...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA